המתכון הכי קלאסי לילדים: נקניקיות עם שפם

במסגרת הפינה המאתגרת "איך להכין לילדים אוכל שהם יאהבו, ייגנבו, יאכלו, ישמחו בו גם כארוחת צהריים לבית הספר ואפילו יגידו תודה", אני מציגה בפניכם את הלהיט הביתי של מצעד המתכונים, במקום הראשון זו השנה השנייה ברציפות: נקניקיות עם שפם. הרעיון רץ ברחבי הרשת כבר שנים, נדמה לי שראיתי אותו לראשונה במייל, עוד לפני היות הפייסבוק. מיד נדלקתי והחלטתי לשווק אותו לילדים כנקניקיות עם שפם.

אגב, מה חמוד יותר לדעתכם? נקניקיות עם שפם או נקניקיות עם קוקיות? סקר בין הילדים בווטסאפ הכריע לטובת נקניקיות עם שפם. אז נלך לעשות שפם?

נקניקיות עם שפם – נקניקיות (צמחיות! צמחיות! לא לצרוח!) צמודות לפחמימה יסדרו לילדים ארוחת צהריים שהם באמת ישמחו בה. חובה להגיש עם קטשופ ומלפפון חמוץ.

 

המרכיבים (לשני ילדים):

ארבע נקניקיות רכות, מופשרות

רבע חבילה ספגטי דק

 

אופן ההכנה:

מרתיחים מים בסיר עם מעט מלח.

חותכים כל נקניקייה לשישה עיגולים. שוברים את מקלות הספגטי לשניים, נועצים בכל עיגול נקניקייה – בערך שמונה מקלות ספגטי.

 

 

 

מכניסים את הנקניקיות לסיר המים הרותחים, מנמיכים את האש ומבשלים כשמונה דקות עד שהספגטי רך ונגיס. מסננים, מערבבים בעדינות עם מעט שמן זית למניעת הידבקות ומגישים. ברור, עם קטשופ.

 

 

בימים שהקטנה חוזרת מאוחר מבית הספר אני שולחת לה גם קופסת נקניקיות עם שפם לארוחת צהריים ואני שמה בקופסה שני מזלגות. הקטנה חוזרת ומדווחת שהחברות מאוד נהנו מהארוחה (-:

 

בקרו בבלוג שלי 'איך להרשים את חמותך' 

לאתר הסטודיו של אפרת

וסתם אם בא לכם להיות חברים שלי בפייסבוק

תגובות (0)
הוסף תגובה