דג ים-תיכוני של אורי בורי

אופן ההכנה:

מחממים מחבת יצוקה, מורחים שכבה דקה של שמן זית ומפזרים מעט מלח גס.

מכניסים את פילה הדג עם צד העור כלפי מטה ל-2.5 דקות.

הופכים את הדג לדקה נוספת ומוציאים את הדג מהמחבת

למחבת מוסיפים רבע כוס שמן זית מעט פלפל חריף חתוך לפרוסות דקות

מוסיפים כף גדושה בשום כתוש (טרי)

לאחר כדקה להוסיף 2 כפיות לימון וכפית רוטב דגים. לערבב ולהחזיר את הדג למחבת לדקה נוספת.

לפזר מעל כוסברה טרייה קצוצה ולהגיש

בתאבון!

 

תגובות (0)
הוסף תגובה