סלט אורז שחור עם רימונים וכוסברה

1 כוס אורז בר מושרה במים רגילים כמה שעות

2 רימונים קלופים

זר כוסברה/ פטרוזליה/נענע

1 1/2  לימון סחוט

קורט מלח ים

פלפל שחור

1/3 כוס שמן זית

 

אופן ההכנה:

1.    לבשל את האורז בר עם 3 כוסות מים רגילים במשך 45 דקות עד ריכוך. במידה ונשארו מים לסנן.

2.    לערבב את האורז המוכן יחד עם הרימונים והכוסברה

3.    לתבל בשמן זית,לימון,מלח ים ופלפל שחור. 

 

 

להצטרפות לסדנאות האוכל של מירי

תגובות (0)
הוסף תגובה