עוגות פאדג' שוקולד אישיות

הקסם הזה מוגש בתוך כלי הגשה אישיים, כשהוא חם ונוזלי במרכז.
חובה להגיש עם גלידה וניל איכותית.
ניתן להכין אותן מראש למזוג לכלי האפייה, ובסיום הארוחה, כשכולם עוברים למצב קפה ועוגה, להכניס לאפייה.

 


קונצנזוס – עוגת שוקולד לבה. צילום: shutterstock

החומרים
200 גרם שוקולד מריר
100 גרם חמאה
½ כוס קקאו
5 ביצים

אופן ההכנה:
1. מחממים תנור ל170 מעלות.
2. משמנים את תבניות האפייה האישיות במעט חמאה
3. ממיסים את השוקולד יחד עם החמאה, ומוסיפים פנימה את הקקאו.
4. מוסיפים את הביצים אחת אחרי השניה וטורפים.
5. מוזגים לכלי האפייה ואופים כ15 דקות עד שהשוליים אפויים ומוצקים והמרכז מעט רוטט ורך.
6. מגישים חם לצד גלידת וניל, וכוס מים קרים

 

לעמוד הפייסבוק של בודוניס

תגובות (0)
הוסף תגובה