משקאות לקיץ: 2 אופציות בריאות ומרעננות

מיץ תפוח, גזר, סלרי

ציוד דרוש: מסחטת מיצים קשים

2 מנות

 

חומרים:

4 גזרים קרים, קלופים וחתוכים

3 תפוחים קרים, חתוכים לפלחים

1 מקל סלרי נקי וחתוך לרבעים

 

אופן ההכנה:

מעבירים את הירקות דרך מסחטת מיצים ומערבבים את המיץ בסוף בתהליך. לקבלת מיץ צלול יותר ניתן להעביר את המיץ המתקבל גם דרך חיתוך בד נקי.

 

 

אייס מנגו, מלון פסיפלורה

ציוד דרוש: בלנדר

2-4 מנות

 

חומרים:

2 מנגו חתוכים לקוביות

1/4 כוס פסיפלורה (ניתן להשיג טרי או קפוא)

1 כוס מלון חתוך לקוביות

1 כוס מים קרים או חופן קוביות קרח

אופציונלי: 2 תמרים מזן מג'הול ללא גרעין

 

אופן ההכנה: 

טוחנים את כל החומרים ביחד היטב עד שמתקבל משקה הומוגני, אם חסר מים ניתן להוסיף בהדרגה. 

 

תגובות (0)
הוסף תגובה