פטריות פורטובלו ממולאות בפיסטוקים ואגוזי קשיו

המרכיבים:

5 פטריות פורטובלו גדולות

חופן קאשיו

חופן פיסטוקים

גבינת עיזים גד

עלי זעתר טריים

 

פטריות פורטובלו ממולאות בפיסטוקים ואגוזי קשיו. צילום: סיון אסקיו

 

אופן ההכנה:

1.    לשבור בעזרת פטיש שניצלים את הפיסטוקים והקאשיו

2.    נוציא לפטריות הפורטובלו את הרגליים ונניח אותם על נייר אפייה

3.    נמרח אותן בשמן זית ונמלא אותם בתערובת הפיסטוקים והקאשיוץ נפזר גבינת עיזים ,עלי זעתר טריים ונאפה 12 דקות על 190.

תגובות (0)
הוסף תגובה