טארט שוקולד וקפה: זה רק נראה מסובך

בצק פריך: 

200 גר' חמאה קרה 
1 חבילה אבקת סוכר 
2 ביצים 
1.5 כוסות קמח 
¾ כוס אגוזים טחונים

 

אופן הכנת הבצק

במיקסר עם וו גיטרה שמים את חמאה והסוכר ומערבבים עד שהחמאה הופכת לקרם חלק, מוסיפים את הביצים בהדרגה וממשיכים לערבב ומוסיפים את הקמח והאגוזיםנותנים לבצק לנוח במקרר למשך שעה, מרדדים לתבנית פאי בקוטר 24אופים עם משקולת למשך 20 דק' עד לקבלת בצק שזוף בחום של 170 מעלות.

 

גנאש שוקולד קפה:

250 גר שוקולד חלב
250 גר שמנת מתוקה (1 מיכל)
1 כפית קפה נמס

 

 

אופן ההכנה:

מחממים את השמנת , הקפה ושוקולד במיקרוגל בפולסים של 30 שניות עד לקבלת קרם חלק ושופכים על הבצק האפוי ו מכניסים למקרר לשעתיים.

 

ציפוי: 

1 מיכל שמנת מתוקה 500 גר
1פודינג וניל
2 כפיות קפה
3 כפות סוכר

אופן ההכנה: 

מקציפים את כל החומרים ביחד עד לקבלת קצפת יציבה ומזלפים על הטארט.

תגובות (0)
הוסף תגובה