לביבות גבינה קלילות ונימוחות

המרכיבים

גבינה לבנה 5% 250 גרם
גביע לבן או אשל או יוגורט
כוס קמח
3 ביצים
3 כפות סוכר
שקית סוכר וניל
חצי שקית אבקת אפייה
תרסיס שמן או כף שמן או מעט חמאה

 

 

אופן ההכנה

מערבבים היטב את כל החומרים בקערה. מחממים מחבת גדולה בעלת ציפוי קרמי למניעת הידבקות, מרססים מעט שמן או מורחים במרית מעט חמאה או שמן.
יוצקים מהבלילה למחבת ליצירת לביבות בקוטר של 10-8 סנטימטרים. אני שופכת את כל הבלילה לסקוויזר – בקבוק פלסטיק שקוף בעל פיית מזיגה, ומוזגת בקלות כמות מדודה בלי טפטופים.

מטגנים את הלביבות עד שהן מתמלאות בבועות קטנות, הופכים את הלביבות בעזרת מרית עץ או סיליקון ומטגנים את הצד השני עד השחמה. עורמים בערימה גבוהה ומגרה ומגישים בתוספת חמאה, דבש, מייפל, או כל סירופ ומטבל אהוב אחר.

 

בקרו בבלוג שלי 'איך להרשים את חמותך' 

לאתר הסטודיו של אפרת

וסתם אם בא לכם להיות חברים שלי בפייסבוק

תגובות (0)
הוסף תגובה