מצרכים:
4 יח' שניצל ברוקולי
1 בצל לבן חתוך לפרוסות דקות
2 עגבניות חתוכות לקוביות
1 קופסה קטנה של עגבניות מרוסקות
חצי קולרבי קצוץ דק
1 שן שום כתושה
1 פלפל אדום קטן חתוך לקוביות
זיתים שחורים
1 כף שמן זית
מלח פלפל
חבילת פסטה
אופן הכנה:
- מטגנים את הבצל עד לריכוך, מוסיפים את קוביות הפלפל והקולורבי ומבשלים עוד כ-5 דק'.
- מוסיפים את השום הכתוש ואת קוביות העגבניה ומבשלים עוד 20 דקות.
- לקראת סיום מוסיפים את הזיתים השחורים ואת קופסת העגבניות המרוסקות עד שהרוטב מאבד מחמיצותו (ניתן להוסיף גם כף סוכר כדי להוריד את החמיצות).
- מבשלים את הפסטה ומוזגים את הרוטב על הפסטה בעת ההגשה.
- במקביל מחממים בתנור את השניצל ברוקולי, עד להזהבה ומניחים לצד הפסטה.
לצפייה במתכון: