שניצל ברוקולי עם פסטה, קולורבי וזיתים

 

מצרכים:

4 יח' שניצל ברוקולי

1 בצל לבן חתוך לפרוסות דקות

2 עגבניות חתוכות לקוביות

1 קופסה קטנה של עגבניות מרוסקות

חצי קולרבי קצוץ דק

1 שן שום כתושה

1 פלפל אדום קטן חתוך לקוביות

זיתים שחורים

1 כף שמן זית

מלח פלפל

חבילת פסטה

 

אופן הכנה:

  • מטגנים את הבצל עד לריכוך, מוסיפים את קוביות הפלפל והקולורבי ומבשלים עוד כ-5 דק'.
  • מוסיפים את השום הכתוש ואת קוביות העגבניה ומבשלים עוד 20 דקות.
  • לקראת סיום מוסיפים את הזיתים השחורים ואת קופסת העגבניות המרוסקות עד שהרוטב מאבד מחמיצותו (ניתן להוסיף גם כף סוכר כדי להוריד את החמיצות).
  • מבשלים את הפסטה ומוזגים את הרוטב על הפסטה בעת ההגשה.
  • במקביל מחממים בתנור את השניצל ברוקולי, עד להזהבה ומניחים לצד הפסטה.

 

לצפייה במתכון:

תגובות (0)
הוסף תגובה