עוגת בננות ופירות יער

מערבבים בקערה את החומרים היבשים:
כוס קמח לבן
כוס קמח מלא או קמח כוסמין מלא
שקית אבקת אפיה
כפית סודה לשתיה

 

בקערה נפרדת מערבבים את החומרים הרטובים:
רבע כוס שמן קוקוס לא מזוכך
רבע כוס סוכר חום
רבע כוס חלב צמחי ללא תוספים
4 בננות בשלות מעוכות

מאחדים את שתי הקערות ומוסיפים כוס פירות יער מגולענים טריים או מופשרים

יוצקים את הבלילה ל-2 תבניות אינגליש משומנות.
אופים ב-180מעלות טורבו בתנור שחומם מראש כ- 35 דקות. (או כשקיסם יוצא יבש ממרכז העוגה).
מחכים להתקררות ופורסים.

 

תגובות (0)
הוסף תגובה