3 עוגות דבש קצת אחרות

בננות ופקאן
אחרי עוגת הדבש הקלאסית, זו העוגה האהובה עלי.
אחרי שהכנתי אותה בפעם הראשונה, הדבר הראשון שעלה בראשי, זה "איך לא חשבתי על זה קודם??"
השילוב המופלא של הבננות, עם הדבש, קינמון והפקאנים – נגלה פשוט כלא פחות מאלוהי

המרכיבים:

3ביצים

1 כוס דבש

3/4 כוס סוכר

1 כוס מים רותחים

2 בננות בשלות מעוכות
1/2 כוס שמן

2 כוסות קמח תופח

1/2 כפית סודה לשתייה
1 כפית קינמון
200 גרם פקאן קלוי, קצוץ גס

 

 

אופן ההכנה
1. מחממים תנור ל-175 מעלות, ומשמנים תבנית 26, או 2 תבניות אינגליש קייק

2. מערבבים בקערה את החומרים היבשים.
במיקסר עם וו הקצפה, מקציפים ביצים וסוכר. מוסיפים דבש ושמן בהדרגה. ולבסוף את הבננות המעוכות.

3.מוסיפים את החומרים היבשים תוך ערבול.
ולאחר מכן המים הרותחים, בהדרגה.
4. מקפלים פנימה את הפקאנים הקלויים ומוזגים לתבנית.

אופים כ-40 דקות לתבנית 26, וכ30 דקות לאינגליש

 

עוגת דבש ושוקולד לבן
העוגה שמחכים  לה כל הילדים במשפחה בערב החג.
נפלאה, שוקולדית  וקצת אחרת. 

 

המרכיבים:

ביצים

1 כוס דבש

3/4 כוס סוכר

1 כוס מים רותחים

1/2 כוס שמן

2 כוסות קמח תופח

1/2כפית סודה לשתייה
200 גרם שוקולד לבן מומס

 

 אופן ההכנה
1. מחממים תנור ל-175 מעלות, ומשמנים תבנית 26, או 2 תבניות אינגליש קייק

2. מערבבים בקערה את החומרים היבשים.
במיקסר עם וו הקצפה, מקציפים ביצים וסוכר. מוסיפים דבש ושמן בהדרגה..

3.מוסיפים את החומרים היבשים תוך ערבול.
ולאחר מכן המים הרותחים, בהדרגה.
4. מקפלים את השוקולד הלבן, ומוזגים לתבנית.

אופים כ-40 דקות לתבנית 26, וכ30 דקות לאינגליש

דבש הדרים וקליפות תפוז מצופות בשוקולד מריר
עוגה בחושה קלה ונהדרת, לא רק לראש השנה.

המרכיבים:

3ביצים

1 כוס דבש

3/4 כוס סוכר

1 כוס מיץ תפוזים סחוט טרי

½  כוס שמן

2 כוסות קמח תופח

1/2 כפית סודה לשתייה
200 גרם קליפות הדרים מצופות בשוקולד מריר, קצוץ גס

 

 

 אופן ההכנה
1. מחממים תנור ל-175 מעלות, ומשמנים תבנית 26, או 2 תבניות אינגליש קייק

2. מערבבים בקערה את החומרים היבשים.
במיקסר עם וו הקצפה, מקציפים ביצים וסוכר. מוסיפים דבש ושמן בהדרגה.

3.מוסיפים את החומרים היבשים תוך ערבול.
ולאחר מכן את מיץ התפוזים, בהדרגה.
4. מקפלים פנימה את קליפות התפוז ומוזגים לתבנית.

אופים כ-40 דקות לתבנית 26, וכ30 דקות לאינגליש

 

לעמוד הפייסבוק של בודוניס

תגובות (0)
הוסף תגובה