תבשיל סויה ברוטב עגבניות עם ירקות ועשבי תיבול

המרכיבים:

כוס פתיתי שפע (סויה)

כפית מלח ים

רבע כפית כמון

רבע כפית פפריקה מתוקה

רבע כפית פלפל גרוס

סלסלת פטריות שמפיניון

קישוא בינוני חתוך לקוביות

חצי כוס עדשים שחורות מבושלות

קופסת עגבניות חתוכות דק 400 גרם

קופסת רסק עגבניות 100גרם

 

עשבי תיבול:
פטרוזיליה, כוסברה, סלרי ושמיר לפי הטעם

 

תבלינים:

כמון, פפריקה מתוקה, כורכום, פלפל גרוס, ומלח ים לפי הטעם

 

אופן ההכנה:

משרים בסיר מכוסה, כוס פתיתי שפע (סויה) במים רותחים עם מעט מלח, כמון, פפריקה ופלפל גרוס, לחצי שעה. מסננים וסוחטים מעט.

במחבת עם 2 כפות שמן זית, מטגנים את הפטריות והקישוא, מוסיפים גם את הסויה ומערבבים.

מוסיפים את העדשים והעגבניות, את עשבי התיבול והתבלינים, מביאים הכל לרתיחה, ומבשלים על אש בינונית במכסה סגור כרבע שעה, מערבבים מדי פעם בעדינות.

טועמים ומתקנים תיבול אם צריך.

מגישים ואוכלים חם!

 

תגובות (0)
הוסף תגובה