מתכון למרק ירקות ועדשים

חותכים לקוביות ומניחים בסיר:
גזר בינוני
קוביית דלעת בינונית
סלסלת פטריות שמפיניון
קישוא/זוקיני גדול
פלפל אדום בינוני
מוסיפים כוס עדשים כתומות
מכסים במים רותחים, מביאים לרתיחה.

מוסיפים עשבי תיבול לפי הטעם:
פטרוזיליה, כוסברה, סלרי, שמיר

מתבלים לפי הטעם:
כמון, כורכום, פפריקה מתוקה, פלפל לבן, מלח ים אטלנטי ורוד (או מלח ים).

 

מערבבים, מביאים לרתיחה, מכסים ומנמיכים את האש.
מבשלים כ-20 דקות או עד שכל הירקות רכים.
אוכלים חם ונהנים!

 

תגובות (0)
הוסף תגובה