המצרכים:
נתח פילה בקר (250 ג}
2 יחידות תפו"א קלוף
שורש פטרוזיליה 1 ראש
שורש סלרי 1 ראש
2 כפות שמן זית
קורט אגוז מוסקט טחון
מלח
פלפל גרוס
אופן ההכנה:
1. מחממים מחבת פסים עם מעט שמן זית וצורבים את נתח הפילה מכל צדדיו ומתבלים במעט פלפל שחור גרוס. {עדיף לא לתבל במלח כי הפילה המוכשר די מלוח}.
2. להכנת הקרם שורשים, מבשלים את תפו"א, ראש סלרי, שורש פטרוזיליה, עד לריכוך. מורידים את רוב כמות המים ומשאירים מעט , טוחנים לקבלת מרקם חלק ועדין, מתבלים במעט שמן זית, מלח, אגוז מוסקט טחון.
3. משלימים בתנור מידת עשייה רצויה לנתח הפילה {מומלץ מדיום ולאוהבי הדם ריר}.
4. על גבי צלחת מניחים מקרם השורשים לצד נתח פילה הבקר , מקשטים באספרגוס.