פצפוצי אורז עם קקאו, טחינה וסילאן

קינוח/נשנוש נפלא
מתאים גם לפסח הקרב ובא (לאוכלי קטניות)
 

המרכיבים:

5  כפות אבקת קקאו,
5  כפות טחינה גולמית,
4  כפות סילאן תמרים טבעי,
4  כפות שמן קוקוס,
שליש כוס חלב סויה,
כמה טיפות תמצית וניל איכותית,
קורט מלח,3.5כוסות פצפוצי אורז ללא תוספת סוכר.

אופן ההכנה:
מערבבים את כל המרכיבים למעט הפצפוצים בעזרת כף בקערה עד לאחידות.
מוסיפים את הפצפוצים לתערובת ומערבבים בעדינות.
מרפדים תבנית בנייר אפייה, משטחים את התערובת ומהדקים קלות עם כף (שהתערובת תהיה בגובה של כס”מ וחצי)
מניילנים את התבנית ומכניסים את התבנית למקפיא ללילה.
בבוקר שולפים את התערובת החוצה מהתבנית אל השיש, ובעזרת סכין חותכים לקוביות.
מאחסנים בקופסא אטומה במקפיא עד לאכילה

 

לעמוד הבישולים של מיכל 

תגובות (0)
הוסף תגובה