שווארמה טבעונית: האופציה ההומאנית ליום העצמאות

המצרכים:

קילו סייטן חתוך לרצואות שווראמה לא עבה מדי ולא דק מדי

2 כוסות שמן חמניות

כף פפריקה מתוקה

כף שום כתוש

כף קארי

כף מלח

כף קייג'ין

כף חוואיג'

כפית כמון 

כף ראס אל חנות

 

לטיגון:

2 כפות טחינה

זמן זית

בצל חתוך לרצועות

 

אופן ההכנה:

לערבב הכול בקערה ולאחר מכן לשים במקרר חצי יום לספיגת טעמים .

מחלקים למנות וכול מנה מקפיצים על מחבת חמה עם שמן זית, שתי  כפות טחינה  ורצועות בצל 

מגישים על לאפה ובצד סלט כרוב .

 

תגובות (0)
הוסף תגובה