עוגת גבינה בראוניז

העוגה מתאימה לתבנית בקוטר 24 ס"מ

שכבת הבראוניז
300 גרם שוקולד מריר
200 גרם חמאה
4 ביצים
350 גרם סוכר
200 גרם קמח
1 כף קקאו
1 כפית אבקת אפייה
1/2 כפית מלח

אופן הכנה:
1. מחממים תנור ל170 מעלות, מרפדים את התבנית בנייר אפייה בתחתית ובשוליים.
2. ממיסים שוקולד וחמאה.
3. מקציפים ביצים וסוכר כ-5 דקות לתערובת מעט תפוחה, ומוסיפים את תערובת השוקולד המומס.
4. מוסיפים את שאר החומרים היבשים ומוזגים לתבנית.
5. אופים כ30 דקות עד שהבראוניז יציב, ומצננים כשעתיים במקרר.

שכבת עוגת הגבינה
500 גרם שמנת מתוקה
750 גרם גבינה לבנה 9%
150 גרם סוכר
1 כף מחית וניל איכותית
40 גרם אינסטנט פודינג וניל

אופן הכנה:
מקציפים את השמנת המתוקה, הווניל, הסוכר והאינסטנט פודינג לקצפת יציבה, מוסיפים את הגבינה ומערבבים לאיחוד.
מוזגים מעל שכבת הבראוניז ומצננים במקרר 4 שעות עד לילה.

 

לאתר של בודוניס

לעמוד הפייסבוק של בודוניס

תגובות (0)
הוסף תגובה