טאטקי סינטה: מנת סינטה לצד מחית חרדל וסלט עלים

מצרכים:
100 גרם סינטה (לסועד)
עלי בייבי
שמן זית
חרדל גרגירים – 3 כפות
מירין
רוטב סויה יאמאסה מופחת נתרן
ג'ינג'ר – חצי ס"מ מגורד דק
דבש – 1 וחצי כפיות
מלח
פלפל שחור גרוס
שמן שומשום
שמן זית
 
 
אופן ההכנה:
לצלוחית קטנה מכניסים מירין, כף שמן זית, חצי ס"מ ג'ינג'ר מגורד דק, כף סויה, כפית דבש, מלח, פלפל שחור ומערבבים היטב עד לקבלת תערובת חלקה
 
 
את עלי הבייבי שוטפים ומכניסים לתוך צנצנת, אליה מוסיפים 2 כפות סויה, חצי כפית דבש, 3 כפות שמן זית, כף מירין, כפית שמן שומשום, מלח ופלפל שחור. סוגרים היטב את הצנצנת ומנערים היטב
 
 
את הסינטה פורסים לרצועות, מברישים בכף שמן ומכניסים למחבת שחוממה לכדי רתיחה. צורבים את הסינטה כ-20 שניות בכל צד. לאחר מכן מעבירים את הבשר לקרש חיתוך לקירור במשך 3 דקות
 
 
הוראות הגשה:
מוציאים את הסלט מהצנצנת ומפזרים במרכזה של צלחת הגשה. את רצועות הסינטה מניחים מעל הסלט ועל הכל מפזרים את הרוטב שהכנו בצלוחית הקטנה
 
 
בתיאבון!

_______________________________________________________________

צילום: אורן כהן

בניית המתכון: עמית ברשפ, הסטודיו לבישול

תגובות (0)
הוסף תגובה