ארטיק פליאו

המרכיבים ל-6 ארטיקים:

שתי בננות בשלות בינוניות וחתוכות
אבוקדו בינוני, בשל מקולף ומגולען
2 כפיות קקאו
2 כפות סילאן (שמוסיף טעם מורגש של תמר) או מייפל אמיתי
חצי כפית קפה נמס מומס בכף מים רותחים

 

לציפוי:

חבילת שוקולד מריר
כף שמן קוקוס או שמן רגיל

 

 

אופן ההכנה:

מכניסים את הפירות החתוכים למעבד מזון ומרסקים, מוסיפים את שאר המרכיבים וטוחנים עד שמקבלים ממרח אחיד ללא גושים. מוזגים לתבנית בצורה שבחרתם, מוסיפים מקל של ארטיק ומקפיאים במשך שש שעות.

 

הכנת הציפוי:

ממיסים את קוביות השוקולד בקערה קטנה ועמוקה במיקרוגל, בפולסים של חצי דקה וערבוב. אחרי דקה וחצי השוקולד נמס, מערבבים אותו עם כף שמן לציפוי מבריק ונוזלי. טובלים כל ארטיק בציפוי שמתקשה על הארטיק באופן מיידי.

 

 

תגובות (0)
הוסף תגובה