רולדת קצפת ופירות של קיץ

החומרים

לשכבת הטורט:

4  ביצים גדולות

1/2 כוס סוכר
 1כפית תמצית וניל אמתית

3/4 כוס קמח

 1/2כפית אבקת אפייה

1/8כפית מלח

כף שמן קנולה
 

למלית:

1 מיכל (250 מ"ל) שמנת מתוקה

2כפות סוכר

1כפית תמצית וניל אמתית

 פירות קיץ חתוכים לקוביות בגודל 1 ס"מ

2 כוסות

אופן ההכנה

מחממים תנור ל-180 מעלות ומרפדים תבנית תנור בנייר אפייה.

 

שכבת הטורט

מקציפים ביצים עם סוכר ותמצית וניל בקערת מיקסר כ-5 דקות במהירות בינונית לקצף תפוח ובהיר.

מקפלים קמח, אבקת אפייה ומלח בעזרת מרית ולבסוף את השמן.

יוצקים לתבנית ומחליקים.

אופים כ-8 דקות עד הזהבה ומצננים היטב.

 

להרכבת הרולדה

     מקציפים שמנת מתוקה עם סוכר ותמצית וניל לקצפת יציבה.

מנתקים את שכבת הטורט מנייר האפייה והופכים לצד השני, כך שהצד העליון של הטורט מונח כעת על גבי נייר האפייה. מורחים את הקצפת על גבי הטורט ומפזרים קוביות פירות.

מגלגלים עם נייר האפייה לקבלת רולדה. מאבקים באבקת סוכר.

מאחסנים מכוסה במקרר עד 3 ימים.

תגובות (0)
הוסף תגובה