עוגיות חמאה קלאסיות ללא סוכר

המרכיבים:

 200 גרם חמאה

100  גרם כמו סוכר (תחליף סוכר אחד לאחד)

250  גרם קמח

 1 כפית גרידת לימון

 1 כפית וניל

 

עוגיות חמאה ללא סוכר של השף-קונדיטור אורן בקר. צילום: אסף אמברם

 

אופן ההכנה:

1.      לערבב חמאה עם כמו סוכר במיקסר עם וו גיטרה.

2.      להוסיף קמח מנופה, גרידת לימון ווניל.

3.      לעבד לכדי בצק אחיד.

4.      מהבצק ליצור 3 גלילים.

5.      את הגלילים מכניסים להקפאה מלאה.

6.      לאחר ההקפאה מוציאים ופורסים כל גליל לעוגיות בעובי חצי ס"מ.

7.      מניחים על מגש עם נייר אפייה ואופים ב- 150 מעלות כ- 15-20 דקות.

8.      כשהעוגיות מתקררות לאחסן בכלי יבש ואטום

תגובות (0)
הוסף תגובה