עוגת נקטרינות וטריפל סק

החומרים

2 ביצים

1/2 כוס סוכר

1/2 מיץ תפוזים סחוט טרי
3 כפות ליקר טריפל סק

100 גרם חמאה מומסת

100 גרם שמנת חמוצה

1 כוס קמח תופח

3 נקטרינות חתוכות לקוביות

 

אופן ההכנה

מחממים תנור ל-170 מעלות ומשמנים את התבנית או מרפדים תבנית מאפינס.

מקציפים ביצים עם סוכר לתערובת תפוחה ובהירה.

מערבבים מיץ תפוזים, טריפל סק וחמאה ומוסיפים לקצף הביצים תוך כדי ערבוב.
מוסיפים שמנת וקמח תופח לסירוגין תוך כדי ערבול עד שנוצרת בלילה חלקה.

יוצקים מחצית מהבלילה לתבנית ומפזרים מעל קוביות של נקטרינות. מכסים ביתרת הבלילה.

אופים כ-30 דקות.

 

לעמוד הפייסבוק של בודוניס

לאתר של בודוניס
 

תגובות (0)
הוסף תגובה