קרם ברולה שוקולד ללא סוכר

המרכיבים:

250  מ?ל שמנת מתוקה

100 גרם שוקולד מריר ללא סוכר

3  חלמונים

1/3 כוס כמו סוכר

 

קרם ברולה שוקולד ללא סוכר. צילום: אסף אמברם

 

אופן ההכנה:

1.      מחממים שמנת עם חצי מכמות ה"כמו סוכר". 

2.      בקערה מערבבים את החלמונים עם יתרת ה"כמו סוכר".

3.      מערבבים את השמנת והחלמונים. מוסיפים פנימה את השוקולד מריר ומערבבים היטב לקרם חלק.

4.      מסננים את הקרם.

5.      יוצקים את הקרם לכלי הגשה שמתאימים לקרם ברולה.

6.      אופים כ- 45 דקות ב- 100 מעלות.

7.      לאחר האפייה לקרר היטב את המנות.

תגובות (0)
הוסף תגובה