לזניית עגבניות וחצילים טבעונית

המרכיבים:

חבילת דפי לזניה מקמח עדשים ירוקות ללא גלוטן

צנצנת רוטב עגבניות ארביאטה (פיקנטי) של ברילה

צנצנת רוטב עגבניות בזיליקום או פומודורו של ברילה

חציל קטן חתוך לרצועות דקות

 

לגבינת הקשיו:

כוס קשיו טבעי,

מיץ לימון ומעט מלח.

 

 

אופן ההכנה:

משרים כוס קשיו טבעי בקערה מים ללילה, בבוקר מסננים וטוחנים בבלנדר עם מעט מים, מיץ לימון וטיפונת מלח עד למרקם גבינתי.

מסדרים את דפי הלזניה בתבנית משומנת 
מעל הדפים מניחים מעט מגבינת הקשיו בשכבה אחידה,
מעל הגבינה מניחים רוטב עגבניות,
מניחים עוד שכבה של דפי לזניה ומעליה שוב גבינה ורוטב.
מניחים פרוסות חציל דקות ומעליהן עוד שכבת דפי לזניה.
עוד שכבת גבינה אחרונה ושכבת רוטב אחרונה נדיבה.
מכסים את התבנית ואופים בחום של 180 מעלות טורבו עד כ-40 דקות שהכל רך.
מוציאים להתקררות ומסירים את הכיסוי.

 

לעמוד הבישולים של מיכל 

תגובות (0)
הוסף תגובה