מצרכים:
7-8 נתחים של דג ים טרי חתוך לפילה או על העצם לפי בחירה.
1 לימון
1/2 כוס שמן
1 כף פפריקה
1 כף פפריקה חריפה
1 כף כמון
2 כוסות מים
2 כפות רסק
1 כפית קימל
50 מל' קארי אדום מקסצ'אפ
קרדיט צילום: אורן כהן
אופן ההכנה:
מחממים את השמן בסיר, מוסיפים את הקימל, הכמון ושני סוגי פפריקה ומטגנים מעט תוך כדי ערבוב.
קרדיט צילום: אורן כהן
מוסיפים את רסק העגבניות וממשיכים לטגן, לאחר שהרסק הופך לכהה מוסיפים את הקארי האדום ולאחר כחצי דקה מוסיפים את המים ומביאים לרתיחה.
קרדיט צילום: אורן כהן
מסדרים את נתחי הדג בתוך הנוזל ומבשלים על אש בינונית כ- 20 דק'. מוסיפים את מיץ הלימון וכוסברה קצוצה ומגישים.
קרדיט צילום: אורן כהן
בתיאבון!