מתכון ב-5 דקות: עוגיות אגוזים

רחל סער: "מתכון פשוט ושווה של אמא שלי ז"ל, לעוגיות קמיש" (עוגיות אגוזים פריכות שמזכירות בישקוטי)

 

עוד ב-Onlife:

 

חומרים:

3 ביצים

½ כוס שמן

1 כוס סוכר

100 גרם אגוזים קצוצים גס

½ 3 כוסות קמח

שקית אבקת אפיה

שקית סוכר וניל

קליפה מגורדת מחצי לימון

 

אופן ההכנה:

1.       מערבבים את כל החומרים

2.       מחלקים את הבצק לארבעה גלילים באורך של התבנית (אם הבצק נדבק לידיים, מפזרים עליו קצת קמח)

3.       אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות כ-20 דקות, עד שמזהיב.

4.       כשהתבנית עוד חמה חותכים לפרוסות של 3 סנטימטרים, ומחזירים לתנור לעוד 10-12 דקות.

 

טיפים להכנה: את הגלילים פשוט יותר להכין על מגש גדול ומקומח. אם מוותרים על האגוזים, צריך להוסף קמח.

תגובות (0)
הוסף תגובה