רחל סער: "מתכון פשוט ושווה של אמא שלי ז"ל, לעוגיות קמיש" (עוגיות אגוזים פריכות שמזכירות בישקוטי)
עוד ב-Onlife:
- מתכון ב-5 דקות: עוגיות טחינה פריכות
- כריך פרנץ' טוסט חם עם פסטרמה ב-5 דקות
- הדרך של ג'ורג' קלוני להתחמק מחתונה
חומרים:
3 ביצים
½ כוס שמן
1 כוס סוכר
100 גרם אגוזים קצוצים גס
½ 3 כוסות קמח
שקית אבקת אפיה
שקית סוכר וניל
קליפה מגורדת מחצי לימון
אופן ההכנה:
1. מערבבים את כל החומרים
2. מחלקים את הבצק לארבעה גלילים באורך של התבנית (אם הבצק נדבק לידיים, מפזרים עליו קצת קמח)
3. אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות כ-20 דקות, עד שמזהיב.
4. כשהתבנית עוד חמה חותכים לפרוסות של 3 סנטימטרים, ומחזירים לתנור לעוד 10-12 דקות.
טיפים להכנה: את הגלילים פשוט יותר להכין על מגש גדול ומקומח. אם מוותרים על האגוזים, צריך להוסף קמח.