מתכון לפסח: לוקוס על מצע של פולים

מנה משובחת וחגיגית, הפול מעשיר את המנה וכל מה שנשאר זה לטבול מצה ברוטב ולהתענג מכל ביס.

 

עוד ב-Onlife:

 

מרכיבים ל-6 -7 מנות:

שקית פול ירוק מוקפא של סנפרוסט (800 גרם(

 2קילו דג לוקוס/ בורי/דניס /לברק (פילה ללא עצמות)

 3 כפות שמן זית

 10 שיני שום, קצוצות

 1כף גדושה פפריקה מתוקה

 1/2 כף פפריקה חריפה

 1/2 כפית כמון

1 כפית סוכר

מלח, פלפל שחור

 1/3 כוס מים

 800 גרם עגבניות מרוסקות

 160 גרם רסק עגבניות

 

איך מכינים את רוטב הפסטו המושלם?

איך עושים את רוטב הפסטו הכי אותנטי והכי טעים? בני נרדי מ"ארומטיקה" עם המתכון ועם הטיפים הסודיים

לכתבה המלאה

אופן ההכנה:

1. מטגנים בסיר את השום, מוסיפים את התבלינים ומערבבים.

2. מוסיפים עגבניות ,רסק עגבניות ומים, מערבבים ומבשלים על להבה נמוכה כ- 20 דקות.

3. מניחים את פרוסות הדג, מפזרים את הפול מעל ומבשלים על להבה נמוכה כ- 15 דקות.

 

 

מתכון באדיבות דנה אלמוסני ל'סנפרוסט'

תגובות (0)
הוסף תגובה