עוד מתכונים ליום העצמאות:
רכיבים:
1 סלק
1 קולורבי
סלסלת עגבניות שרי
1 זוקיני ירוק
1 זוקיני כתום
2 כפות שמן זית
1/2 כפית מלח
פלפל שחור גס
לרוטב חמוץ מתוק:
3 כפות סויה
4 כפות חומץ
5 כפות סוכר
1/2 כוס מים
2 כפות רסק
1 כף קורנפלור
צילום:דניאל לילה
אופן הכנה:
בעזרת כף פריזיאן מוצאים מתוך הירקות עיגולים כמה שיותר . מומלץ להשתמש בירקות עם הקליפות כדי להרויח צבעוניות וסיבים.
את כל העיגולים מכניסים לסלסלת ברזל (מה שיש בבית ואפשרי לשים על מתקן ברביקיו. מוסיפים שמן זית, מלח פלפל , מערבבים ושמים על המתקן
במקביל מכינים את הרוטב חמוץ מתוק:
לחמם בסיר את כל הרכיבים למעט הקורנפלור. לערבב את הקורנפלור עם מעט מים בכלי נפרד ולהוסיף לאט לאט לסיר ולערבב עד שמסמיך