מתכון: כדורי ירקות פריזיאן ברוטב חמוץ מתוק

עוד מתכונים ליום העצמאות:

 

רכיבים:

1 סלק

1 קולורבי

סלסלת עגבניות שרי

1 זוקיני ירוק

1 זוקיני כתום

2 כפות שמן זית

1/2 כפית מלח

פלפל שחור גס

 

לרוטב חמוץ מתוק:

3 כפות סויה

4 כפות חומץ

5 כפות סוכר

1/2 כוס מים

2 כפות רסק

1 כף קורנפלור

 

צילום:דניאל לילה

 

אופן הכנה:

בעזרת כף פריזיאן מוצאים מתוך הירקות עיגולים כמה שיותר . מומלץ להשתמש בירקות עם הקליפות כדי להרויח צבעוניות וסיבים.

 

את כל העיגולים מכניסים לסלסלת ברזל (מה שיש בבית ואפשרי לשים על מתקן ברביקיו. מוסיפים שמן זית, מלח פלפל , מערבבים ושמים על המתקן

 

במקביל מכינים את הרוטב חמוץ מתוק:

לחמם בסיר את כל הרכיבים למעט הקורנפלור. לערבב את הקורנפלור עם מעט מים בכלי נפרד ולהוסיף לאט לאט לסיר ולערבב עד שמסמיך

תגובות (0)
הוסף תגובה