איך לבשל בריא וטעים במינימום זמן?

אני ליה שומרון פינדר, יועצת קולינרית לאוכל בריא ולבישול בריא, תזונאית טבעית ומחברת הספר "פשוט לבשל בריא". למדתי בבית ספר קולינרי בניו יורק שמתמחה בבישול בריא במסלול להכשרת שפים, למדתי תזונה טבעית ברידמן ומטרתה של כל העשייה שלי היא להראות לכולם כמה קל וטעים זה לאכול בריא ולבשל בריא.

 

אני כותבת רבות בנושא אוכל בריא, מחברת מתכונים בריאים, מנחה סדנאות בישול והרצאות בנושא היבטים פרקטיים בתזונה נבונה ומייעצת באופן פרטי איך לעשות את המעבר לתזונה נבונה הכי קל ונוח.

 

בפרויקט "מאוזנות", אני חושפת את העשייה הפרטית שלי במטבח שלא במסגרת המקצוע שלי. גם אני צריכה לבשל למשפחה, להכין ארוחות ערב או בוקר מהירות, להתארגן לאירוח פתאומי או לארוז צידה לדרך כשיוצאים מהבית. גם אני מוצאת את עצמי הרבה פעמים בלי זמן או בלי חומרי גלם ועם הצורך (המעיק הזה לפעמים) לאכול משהו בריא ומזין.

 

הרבה פעמים במסגרת העבודה אומרים לי "טוב, את בטח מבלה שעות במטבח". ולמען האמת – לא! אני מנסה תמיד להכין כמה שיותר מנות בכמה שפחות זמן. להיכנס למטבח ולצאת כמה שיותר מהר עם כמה שיותר אוכל במקרר. אני אשמח להכניס אתכם למטבח שלי, לראות איך אני מתמודדת עם האתגרים היומיומיים בבישול הפונקציונאלי ואולי זה יתן לכן השראה לבישול בריא ומהיר במטבח שלכן.

תגובות (0)
הוסף תגובה