מרק קרם חצילים עם פטריות שיטאקה

מצרכים למנת מרק אישית:

1 חציל בינוני

2 כפות סויה

3 כפות מירין

רבע כוס מים

קוביות טופו לפי הטעם

פטריית שיטאקה חתוכה לפרוסות

לעיטור:

מעט בצל ירוק קצוץ

 

אופן ההכנה:

מניחים את החציל שלם על הגריל עד שהוא מתרכך לחלוטין.

בתום הצלייה מניחים את החציל בקערה עם מים קרים.

מקלפים את החציל וטוחנים אותו בבלנדר עד לקבלת מרקם אחיד.

מוסיפים 2 כפות סויה, 3 כפות מירין ורבע כוס מים, מערבבים ומגישים. 

ניתן להוסיף קוביות טופו, ג'ינג'ר מגורד

ניתן לעטר עם בצל ירוק קצוץ.

 

צילום: בן יוסטר

תגובות (0)
הוסף תגובה