מתכון לסלט אטריות סובה

מצרכים למנה אישית:

חופן אטריות סובה

חופן של מיקס עלי בייבי

4-5 עגבניות שרי

1 מלפפון

1 כף אצות וואקמה

רבע חבילת טופו

 

לרוטב:

2 כפות סויה

1 כף חומץ

1 כף שמן שומשום

1 כף מירין

1 כפית סוכר

 

אופן ההכנה:

מבשלים את האטריות במים חמים למשך 5 דקות.

מסננים את האטריות המבושלות ושוטפים במים קרים.

משרים את אצות הוואקמה במים קרים כ-2 דקות, מסננים וסוחטים.

מקלפים את המלפפון וחותכים לרצועות דקות.

חותכים את העגבניות לחצאים ואת הטופו לקוביות קטנות.

 

הכנת הרוטב: מערבבים היטב את כל מרכיבי הרוטב עד לקבלת מרקם אחיד.

ניתן לתקן תיבול לפי הטעם..

 

להגשה:

מניחים בתחתית הקערה את מיקס עלי הבייבי ועליהם מניחים בעדינות את אטריות הסובה.

מעל האטריות מניחים את המלפפון, עגבניות השרי, אצות הווקאמה.

שופכים את הרוטב מעל הסלט.

מומלץ לעטר עם בצל ירוק קצוץ.

 

צלם: בן יוסטר

תגובות (0)
הוסף תגובה