כוסות מוס גבינה

המצרכים לתחתית:

250 גרם ביסקוויטים פתי-בר

100 גרם חמאה

כפית סוכר חום

 

המצרכים למוס:

1 שמנת מתוקה

1 גביע גבינה לבנה

1 אינסטנט פודינג וניל

 

מצרכים למוס מעל:

1 שמנת מתוקה

1 חבילת שוקולד חלב

 

אופן ההכנה:

מתחילים קודם מהמוס עצמו. ממיסים את השוקולד בסיר ומוסיפים את השמנת, מערבבים היטב ומניחים במקרר לשלוש שעות לפחות. לאחר מכן מקציפים את התערבות עד לקבלת קצף אחיד.

מפוררים את הביסקוויטים במעבד מזון. את הביסקוויטים הטחונים מניחים במחבת ומוסיפים את החמאה והסוכר. מערבבים כל הזמן עד לספיגה מלאה של החמאה, מורידים מהגז ומקררים.

בקערה נפרדת מקציפים את השמנת והפודינג עד לקבלת קצף יציב. מוסיפים לתערובת את הגבינה בתנועות איטיות ועדינות.

לוקחים כוסות מוס (כוסות מוארכות, כמו של גלידה) ומתחילים להרכיב את המנה. את התחתית מרפדים בתערובת הביסקוויטים. לאחר מכן שמים את מוס הגבינה ולבסוף את מוס השוקולד. אפשר לקשט בתות או דובדבן. 

 

תגובות (0)
הוסף תגובה