מתכון ללחם בירה עם עגבניות מיובשות וזיתי קלמטה

המצרכים:

200 גרם קמח מלא

300 גרם קמח לבן

שקית אבקת אפייה
2 כפיות שטוחות מלח

 

אופן ההכנה:
מערבבים עם כף או ידנית לבצק אחיד.
מוסיפים 1/2 ליטר בירה לבנה (אני השתמשתי בגולדסטאר) ומערבבים.
מוסיפים חופן עגבניות מיובשות קצוצות וכ10 זיתי קלמטה גדולים מגולענים קצוצים גס
מערבבים שנית.
מניחים בתבנית ללחם, משומנת ומקומחת, ומשטחים מעט,
מפזרים קצת קצח וגרעיני חמנייה מעל ואופים ב180-מעלות טורבו לכ40דקות.
מוציאים להתקררות ופורסים.

 

 

לעמוד הבישולים של מיכל 

תגובות (0)
הוסף תגובה