כשר לפסח: עוגיות ניו-יורק-סופר-פאדג'-גאנק

מאז ועד היום, אנחנו מעניקות אחת לשנייה חבילה של M&M's בוטנים בכל אירוע משמעותי בחיינו, כסמל למקומות שבהם הצלחנו ביחד לערבב בין המתוק למלוח, בכל שלב ושלב בחיים. 

 

העוגיות האלה נקראות על שם אחד הטעמים הקטלניים של בן אנד ג'ריס. מה שנקרא, "נשק יום הדין" לכל צרה ומצוקה. העוגיות האלה תמיד מצליחות. תמיד נותנות את מנת הניחומים שלהן, ב-20 דקות של הכנה קלילה. קצר ובטוח יותר מלקפוץ למכולת לקנות פינט של בן אנד ג'ריס 🙂

 

מצרכים

ביצים

3

סוכר

100 גרם (1/2 כוס)

חמאה

50 גרם

קמח מצה

20 גרם (2 כפות)

אבקת שקדים

20 גרם (2 כפות)

אבקת אפייה

2 גרם (חצי כפית)

מלח

2 גרם (1/4 כפית)

שוקולד מריר

300 גרם

שוקולד מריר קצוץ גס/ M&M's /Reese's Pieces

100 גרם

אגוזים/ בוטנים קצוצים גס (אופציונאלי)

75 גרם (3/4 כוס)

 

 

הוראות הכנה

מכינים את תערובת העוגיות:

במיקרוגל ממיסים יחד שוקולד וחמאה, בפולסים קצרים, כדי שהשוקולד לא יישרף.
טורפים את הביצים והסוכר במשך דקה-שתיים, עד שמקבלים תערובת תפוחה ואוורירית.
מוסיפים לביצים את תערובת השוקולד ומערבבים היטב.
מוסיפים את הקמח, אבקת האפייה והמלח וטורפים רק עד שהקמח נטמע היטב.
מוסיפים את התוספות המושחתות שבחרנו – השוקולד (הקצוץ גס!) והאגוזים.

 

מעצבים ואופים:
יוצקים בעזרת כף על תבנית מרופדת בנייר אפייה תלוליות נדיבות במרווחים גדולים.

אופים ב-180 מעלות. במשך 10-12 דקות, עד שהעוגיות סדוקות ומבריקות. מוציאים מהתנור כשהן עדיין רכות. רק כשהעוגיות קרות לגמרי משחררים בעדינות מנייר האפייה ומגישים.

 

 

**מתוך פרוייקט "ספר העוגיות" של קונדיטוריית לחמי

תגובות (0)
הוסף תגובה