מיני מאפינס שוקולד צ'יפס טבעוניים ללא גלוטן וסוכר

כמות ל 24 מיני מאפינס + אינגליש קייק בתבנית קטנה

 

המצרכים: 

1 כוס קמח שקדים (שקדים טחונים)

1 כוס קמח שיבולת שועל ללא גלוטן

2 בננות בשלות

1/2 כוס רסק תפוחים ללא תוספות

1 כפית אבקת אפייה ללא אלומיניום

1 כפית סודה לשתייה

1 כוס חלב קוקוס ללא משמרים

6 תמרי מג'הול מגולענים

1 כפית תמצית וניל איכותית

1 כף שמן קוקוס

1/4 כוס קקאו ניבס (פצפוצי קקאו נא קלויים)- אפשר גם להכין עם פצפוצי שוקולד מריר איכותי

 

הכנה:

לחמם תנור ל 170 מעלות. לשמן תבנית מיני מאפינס ותבנית אינגליש קייק קטנה.

בקערה לערבב את הקמחים, אבקת אפיה, סודה לשתייה.

בבלנדר או מעבד מזון לערבב את הבננות, רסק התפוחים, חלב הקוקוס ושמן הקוקוס, תמצית וניל והתמרים עד שמתקבל נוזל אחיד. להוסיף את הנוזל לתוך קערת הקמח ולערבב עד שהתערובת אחידה, לא לערבב יותר מדי. להוסיף את שבבי הקקאו ולתת ערבוב נוסף קל.

 

להעביר מהתערובת לתבניות ולאפות.

מיני מאפינס לאפות 17-18 דקות, לצנן לגמרי לפני שמגישים (לא לפתוח את התנור באמצע שלא יצנחו)

תבנית האינגליש קייק לאפות 30 דקות, עד שקיסם יוצא יבש

 

 

 
תגובות (0)
הוסף תגובה