סטייק סלמון בנוסח תאילנדי מסורתי

המנה מיועדת ל – 4 סועדים:

4 נתחי סטייק סלומון

400 גרם של פלחי אננס טרי חתוכים לקוביות קטנות

2 כפות של פלפל אדום חתוכים לקוביות קטנות

2 כפות של בצל סגול טרי חתוכים לקוביות קטנות

1 כף של כוסברה קצוצה

1 כף של נענע קצוצה

1 לימון שלם סחוט

1 פלפל אדום חריף

מלח לפי הטעם האישי

פלפל גרוס לפי טעם אישי

 

אופן ההכנה :

 

1.   מורחים בשמן זית עם תוספת של מלח ופלפל את נתחי הסלמון

2.   צורבים את נתחי הסלמון (רצוי על מחבת פסים) עד אשר מקבלים צבע זהוב קל

3.   מכניסים לתנור אפייה בטמפרטורה של 180 מעלות למשך 5 דקות.

4.   מערבבים בנפרד את שאר מרכיבי הסלט ומגישים לצד נתחי הסלמון. 

 

תגובות (0)
הוסף תגובה