אנטריקוט והטיפים המושלמים להכנתו

 להלן חמשת הטיפים ההכרחיים לכל מנת סטייק מנצחת:

 

1.לא להתפשר על איכות

הכלל הראשון והחשוב ביותר היא בחירה נכונה של בשר, וחומרי גלם איכותיים. לא משנה עד כמה הגריל שלך מקצועי או עד כמה התיבול שעשית מצוין, הכל מתחיל ונגמר באיכות הבשר שבחרת לצלות. אנו ממליצים בחום להשתמש בבשר אנגוס האיכותי, בו אנו משתמשים אצלנו.

 

2.הטמפרטורה שלפני הצלייה

לפני בישול / צליית הבשר יש להביאו לטמפרטורת החדר (25-24 מעלות צלזיוס). בפעולה זו נמנע את כיווץ הבשר יתר על המידה וכן לא נצטרך לבשל יתר על המידה, תהליך זה תורם פלאים למידת עשייה מדויקת של הנתח.

 

3.חיתוך הבשר 

את חיתוך הבשר רצוי לעשות כאשר הבשר קר. טמפרטורה נמוכה של הנתח מבטיחה לנו חיתוך מדויק ואסתטי. דבר זה נכון הן בחיתוך הבשר לפני הכנתו והן לאחר בישולו / צלייתו.

 

4. ישן זה טוב

 חשוב להקפיד שהבשר שנקנה עבר תהליך יישון. בתהליך היישון מתקיים שחרור אנזימים שמפרק את קשרי החלבון ו"שובר" את הבשר – התוצאה הסופית גורמת לבשר להיות רך ובעל דומיננטיות בטעמו. תהליך זה עושה הבדל גדול באיכות ובטעם. אצלנו בפאפאגאיו הבשר מיושן במשך 21 יום.

 

5. תיבול הנתח: בסיסי זה הכי הכי 

התיבול הרצוי והאידיאלי לבשר סטייק על האש הוא מלח גס ופלפל גרוס. להוסיף אותם לאחר צריבה של שני צדי הנתח. מסתבר שכשמפזרים מלח על בשר המכיל לחות, המלח מושך החוצה חלק מהלחות, לכן מומלץ בחום שלא לתבל את נתח הסטייק לפני הבישול, אלא רק בסוף.

 

 

 

מימוש ההטבות בארנק הדיגיטלי של און לייף

על מנת לממש את ההטבות המוצעות בכתבה זו, עליכם להיכנס ללינק המצורף, לבצע רישום קל ומהיר ולאחר מכן ליהנות ממאות הטבות במגוון מסעדות ובתי עסק

 

למימוש לחצו כאן

 

רוטב צ'ימיצ'ורי – מתכון ל 1 ק"ג

 

מרכיבים:

1 ק"ג פטרוזיליה

1 פלפל אדום גמבה

1 פלפל אדום חריף

100 גרם  שיני שום טריות

0.800 מ"ל שמן זית 

0.800 מ"ל חומץ טבעי

1 כפית מלח

1 כפית פלפל

1 בצל

1 לימון

100 גרם כוסברה 

 

הכנה:

1. את הירק יש לשטוף היטב לסנן ולייבש ממים.

2. במיקסר טוחנים את הפטרוזיליה עד קבלת ירק קצוץ.

3. מוסיפים את הלימון הבצל שום והפלפל חריף ומערבבים שוב לקבלת ירקות        

    קצוצים.

4. מוסיפים שמן וטוחנים עד קבלת מרקם חלק.

5. מעבירים לקערה ומוסיפים את החומץ, מיץ לימון והמלח .

6. מערבבים היטב ומקררים.

 

רוטב צ'ימיצ'ורי הוא הרוטב האולטימטיבי למנת סטייק ולכל מנת בשר

 

בתיאבון!

 

**הטיפים והמתכון באדיבות "פאפאגאיו" רשת מסעדות בשרים ברזילאית ותיקה, המתמחה בבשר איכותי עשיר ומגוון. ומעניקה ללקוחותיה חווית בשר בצורה ייחודית, הרשת בעלת 3 סניפים כשרים – ת"א ,ירושלים, והרצליה.

תגובות (0)
הוסף תגובה