פילה מוסר בציפוי פריך ברוטב על מצע עלי גפן

המרכיבים ( ל-4 סועדים):

 

4 דגי מוסר מפולטים ל-8 יחידות, כ-500 גר' כל דג

1/2 ק"ג עלי גפן ממולאים

 

המרכיבים ואופן הכנת ציפוי פריך

 

50 גרם פטרוזיליה

3 ענפי טימין מופרדים

200 גרם פירורי לחם

50 מ"ל שמן זית

טוחנים את כל המרכיבים במעבד מזון כ-3 דקות עד קבלת צבע ירוק אחיד!

 

המרכיבים ואופן הכנת רוטב טרטר

 

150 גרם מיונז איכותי

1 מלפפון חמוץ קצוץ דק

30 גרם צלפים קצוצים דק

1 כף עירית קצוצה

2 שיני שום כתוש

כפית מיץ לימון

כף גדושה חומץ בן יין לבן

מערבבים בקערה את כל המרכיבים עד לקבלת מרקם אחיד ומכניסים לתוך כלי זילוף

 

אופן ההכנה והגשת המנה

 

מורחים בשמן זית את 8 יחידות פילה הדג.

מצפים 4 מתוך 8 היחידות בציפוי הפריך.

מניחים בתבנית משומנת ומכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות כ-10-12 דקות.

במקביל מזלפים על צלחת את רוטב הטרטר ומניחים את עלי הגפן בשורה מעל.

מניחים יחידת פילה דג לא מצופה על מצע עלי הגפן ועליו מניחים פילה עם הציפוי הפריך.

חוזרים על הפעולה ל-4 מנות!

 

קרדיט צילום: סטודיו דרור כץ

תגובות (0)
הוסף תגובה