הנשנוש המושלם: חטיף פצפוצי אורז, שקדימון וסילאן

המרכיבים:

2 כוסות פצפוצי אורז לא ממותקים

4 כפות סילאן תמרים 100%

4 כפות שקדימון או שקדיה (אפשר גם טחינה גולמית במקום)

 

אופן ההכנה:

1. מערבבים בקערה את כל המרכיבים בעזרת כף.

2. בתבנית של 20 ס"מ מרופדת בנייר אפייה משטחים את התערובת ומהדקים קלות.

3. מכסים בניילון נצמד ומקפיאים לכמה שעות (לפחות 5)

4. מוציאים את התבנית, שולפים וחותכים לקוביות.

5. שומרים בתבנית מנויילנת במקפיא.

 

תגובות (0)
הוסף תגובה