כריכוני אסאדו ברוטב ברביקיו

מצרכים להכנת האסאדו:

1 ק"ג נתח אסאדו

6-8 לחמניות המבורגר גדולות או 12-16 לחמניות מיני המבורגר

 

אופן הכנת האסאדו:

מניחים את נתח האסאדו בתוך תבנית ואופים בחום הכי גבוה כ-20 דק את נתח הבשר בשלמותו, עד להשחמה.

מוסיפים לתבנית ציר ירקות, עד לכיסוי מלא של הנתח, מכסים בנייר כסף ואופים 2-3 שעות עד להתפוררות הבשר.

 

מצרכים להכנת רוטב ברביקיו:

חצי קילו סוכר

אצבע ג?ינג?ר מגורר

1 כפית שום כתוש

1ליטר סויה

חצי ליטר קטשופ

חצי כוס צ?ילי מתוק

 

אופן הכנת רוטב ברביקיו:

מכניסים את כל המצרכים לסיר וממיסים על אש נמוכה בבישול ארוך, כשעה.

מוזגים את הרוטב על הבשר, מערבבים ומכניסים את תערובת הבשר המבושלת לתוך לחמניות.

מומלץ להגיש עם ציפ'ס וסלט בצד.

 

צילום: יעל האן

 

לעמוד הפייסבוק של גרציא

תגובות (0)
הוסף תגובה