לחמניות באן: הסנדוויץ' האסיאתי הכי טעים שיש

מרכיבים (20 לחמניות):

2 כפות (20 גרם) שמרים יבשים

2 כוסות (400מ"ל) מים

5.5 כוסות (800גרם) קמח תופח

1.5 כפית (10גרם) מלח

1 כפית ( 5 גרם) סוכר לבן

חצי כוס (100 גרם) שמן קנולה

 

אופן ההכנה:

מערבבים היטב את המים והשמרים.

שמים בקערת מיקסר וו גיטרה, מוסיפים את החומרים היבשים, וכשמתקבל כדור ובצק גמיש – מוסיפים את השמן.

שמים בקערה להתפחה (הבצק צריך להכפיל את עצמו).

לאחר ההתפחה הראשונה, יוצרים כדורים קטנים במשקל 100 גרם וממתינים כשעה להתפחה נוספת.

מכינים סיר בן מרי ומעליו מניחים סלסלת אידוי מבמבוק (להשיג בחנויות לבישול אוכל אסיאתי), מאדים כעשר דקות.

 

צילום: אפיק גבאי

תגובות (0)
הוסף תגובה