סלט גריסי שיבולת שועל מלא בכל טוב
מצרכים:
- חבילה (500 גרם) גריסי שיבולת שועל מבושלים. יש לבשל אותם כמו שמבשלים פסטה למשך עשר דקות עד שהם מוכנים
- 1 סלק גדול חתוך גס
- 2 גזרים חתוכים גס
- חתיכת דלעת קטנה חתוכה גס
- 3 מלפפונים חתוכים לקוביות
- חופן פטרוזיליה
- 1 כוס שקדים פרוסים קלויים 3 דקות על מחבת
לרוטב:
- 5 כפות שמן זית
- מיץ מלימון שלם
- כף מייפל
- כף חומץ בלסמי
- מלח
אופן ההכנה:
- במעבד מזון/פומפייה מגרדים את הסלק, הגזר והדלעת ומניחים בקערה.
- מוסיפים את יתר הרכיבים ומערבבים היטב.
בתיאבון!