פותחים את החורף עם מרק כרובית ועדשים מפנק במיוחד

המצרכים
1 כרובית בינונית מופרדת לפרחים
1 כוס עדשים צהובות/אדומות (אין צורך להשרות)
מעט טימין טרי (אופציונלי)
1 כוס חלב צמחי
5 כוסות מים
4 כפות שמן זית
מלח, פלפל ומעט אגוז מוסקט

פינוק מושלם ליום גשום. צילום: באדיבות גל סנדלר-קאראסיק

אופן ההכנה
1. מחממים סיר עם שמן זית על להבה בינונית

2. מטגנים את הכרובית כחמש דקות עד שרוב הפרחים זהובים

3. מוסיפים את יתר המרכיבים

4. מבשלים רבע שעה

5. מורידים מהאש וטוחנים למרקם חלק. מומלץ להוריד את הקצף הלבן שנוצר בזמן הבישול לפני הטחינה. 

בתיאבון!

גל סנדלר קאראסיק. צילום: באדיבות המצולמת

חורףכרוביתמרקיםמתכוניםעדשים