1 חסה עגולה שטופה קרועה ביד
1 אננס טרי חתוך לקוביות
עלי כוסברה טרייה
עלי נענע
בוטנים קלויים וטחונים במעבד מזון (4 כפות)
בצל ירוק
1/3 כוס עגבניות שרי חציות
הרוטב:
1/3 כוס שמן זית
1 .5 כף חמאת בוטנים
3 כפות מים רותחים
1 כף ג'ינג'ר טרי
1 כפית שום
1 כפית שמן שומשום
1 כף דבש
אופן ההכנה:
1. לערבב את חומרי הרוטב
2. לסדר בקערת הגשה את החסה, האננס לשפוך את הרוטב ולערבב
3. להוסיף עלי כוסברה , נענע ובוטנים ולהגיש.