תשאלו את עצמכם, עם יד על הלב:

  1. האם אתם יודעים כמה סוכר יש במזון הרגיל שאתם אוכלים? בפסטה או אורז למשל. האם ידעתם שבכוס שוקו יש הרבה פחות סוכר מאשר בפרוסת לחם עם ממרח?
  2. האם הילדים שלכם אוכלים מספיק חלבון – בגן, או בצהרון. ואיך אפשר לתת להם בוסט של חלבון בפחות מחצי דקה?
  3. וסידן – לא פחות חשוב. מכירים ירקות שיש בהם סידן? קבלו את הקולרבי, הגזר והעגבניה.

(ותמיד אפשר לשתות כוס שוקו מופחת סוכר שיש בו שליש מכמות הסידן היומית המומלצת לילד)