מרכיבים:

1 יח' ברווז שלם

1/2 כוס רוטב שזיפים מקסצ'אפ

8 יח' שזיפים טריים חתוכים לרבעים

6-8 יח' בצל ירוק- החלק הלבן

צילום: אורן כהן

צילום: אורן כהן

אופן הכנה:

מתבלים את הברווז במלח ופלפל וצולים כ- 30 דק' בתנור שחומם מראש ל 180 מעלות.

צילום: אורן כהן

צילום: אורן כהן

מוציאים את הברווז מהתנור ומושחים אותו ברוטב השזיפים מחזירים לתנור ל -5 דק' וחוזרים על הפעולה פעמיים שלוש.

צילום: אורן כהן

צילום: אורן כהן

לבסוף מוסיפים את השזיפים החתוכים ואופים יחד כ- 10 דק', מוסיפים את הבצל הירוק וצולים כמה דקות נוספות.

 

צילום: אורן כהן

צילום: אורן כהן

בתיאבון!