המצרכים:

  • שליש כוס חמאת קקאו (המדידה של השליש כוס היא במצב המוצק)
  • שליש כוס חמאת אגוזים כלשהי, כמו חמאת שקדים, טחינה וכו'. הטעם האהוב עלי מושג בעזרת חמאת אגוזי לוז שנותנת לפרלינים האלה טעם של השוקולד "רוזמרי" שהיה האהוב עלי בילדות
  • 4 כפות מייפל
  • כף וחצי אבקת קקאו
  • קמצוץ מלח

 

הוראות הכנה:

  1. ממיסים את החמאת קקאו בבן מארי (בסיר קטן מעל סיר גדול עם מים חמים).
  2. מערבבים היטב עם החמאת אגוזים שבחרתם להשתמש בה, המייפל, הקקאו והמלח. אם רוצים לגוון אפשר להוסיף מעט תמצית וניל או ליקר כלשהו, אגוזים למיניהם, וכו'.
  3. יוצקים את התערובת לתבנית שקעים מסיליקון ומכניסים לקירור של כשעה. אם אין תבנית סיליקון ואתם עדיין בעניין אז אפשר בכיף לשפוך את כל התערובת על גבי נייר אפייה בתוך תבנית רחבה, לקרר, ואחר כך לשבור לחתיכות ביד.

לאתר של מורן רסקין "המזווה - מאגוז ועד תמר"