קחו דקה ותקשיבו למיכל בנישתי, גסטרונומית בחברת שטראוס. כי הצבע של האוכל שלכם צריך להיות לכם מאוד הגיוני

באנר

אם היינו אומרים לאנשים, לפני מאתיים שנה, שהם יאכלו אוכל שצבעו אותו, בצהוב או באדום או בכתום, הם היו אומרים שהשתגענו.

בואו ניזכר רגע - הצבע האמתי של האוכל שלנו הוא הצבע הטבעי שלו. כשאנחנו רואים מוצר מסוים בסופר, אנחנו בעצם לא יודעים מה הצבע של חומרי הגלם שמרכיבים אותו. הרגילו אותנו שלמוצר מסוים יש צבע מסוים, בלי קשר לצבע האמיתי, במקור, של המרכיבים שלו.

למשל - יוגורט תות הוא שילוב של יוגורט - לבן, ושל תות - אדום. התוצאה צריכה להיות ורודה. ככה פשוט. ולא בצבע אדום ארגמן חזק.

בשורה התחתונה: אין סיבה לצבוע את האוכל שלנו. אם אתם רוצים לאכול קלין איטינג, פשוט הסתכלו על התווית. תסתכלו מה יש במוצר שאתם אוכלים, ולכו על הצבע האמיתי של האוכל. כי ככה הוא גם הכי טעים