מתכון ל-5 מנות

בתוך סיר מניחים את כל המרכיבים אחד על השני:

50 מ''ל שמן קנולה

10 שיני שום שלמים

200 מ''ל ציר דגים

3 פלפל חריף חתוך לפרוסות

5 גזר מקולף חתוך לפרוסות

5 עגבניות תחוכות לפרוסות

חצי לימון מקולף חתוך לפרוסות

5 גמבות אדומות חתוכות לשמיניות

בקערה נפרדת שמים:

2 כפות כמון

1 כפית מלח

2 כוסות מים רותחים

1 כוס רסק עגבניות

מערבבים הכל ביחד

שופכים את הרוטב על המצרכים שבתוך הסיר

לוקחים חבילת כוסברה קצווצה ומפזרים מעל

מבשלים על אש קטנה למשך שעתיים

לוקחים 5 מנות פילה בורי

מוסיפים לסיר ומבשלים 25 דקות נוספות

חריימה לחם יין. צילום: רום אוזן

חריימה לחם יין. צילום: רום אוזן