פאוור בול קוואקר ופירות העונה - זו היתה המשימה. האם הם הצליחו? כמובן שהצליחו. וזה המתכון, לכל מי שרוצה גם לקבל בוסט של אנרגיה באמצע היום

מצרכים

כוס קוואקר - שיבולת שועל להכנה מהירה

כוס חלב קוקוס

¼ כוס מים

¼ כפית תמצית וניל

כף שטוחה זרעי צ'יה / פשתן טחון

לקישוט:

  • פירות העונה: תות שדה, בננה, תפוח-עץ, פטל, אוכמניות, אננס פירות יער קפואים (אופציה) שבבי קוקוס
  • 2- 3 כפות מייפל / דבש לזיגוג

תהליך הכנה

1. מערבבים את כל המרכיבים בסיר, מבשלים על אש נמוכה למשך 5 דקות.
2. יוצקים מהדייסה לקערות, מקשטים בפירות העונה, שבבי קוקוס

    ומזגגים במעט דבש או מייפל.


הערות ותחליפים
– לגרסה ללא גלוטן: מקפידים להשתמש בקוואקר – שיבולת שועל להכנה מהירה ללא גלוטן.
– מתכון טבעוני 

קרדיט צילום: סטודיו גל בן זאב